Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 4 July 2011

semoga berbahagiaaaaaa :)

sob..sob..sob..haha. poyo je la!:p
dah kawen pun die..tade jodoh antare kami..heeee..gedik tak?? takde la,aku saje je..erm, tup tup je die da kawen..alhamdulillah..majlis perkahwinan TOMOK&AYU berjalan lancar walaupun tanpa kehadiran aku..:D
mmg aku ni fan tomok. kenape?? geli?haha. bia la..jiwa aku.haha...:p
 seronok sgt9 tgok tomok dah pun selamat di ijab qabul kan dgn Ayu pd 2hb julai 2011. semoge Tomok&Ayu berbahagia hingga jke akhir hayat dan semoge ikatan perkahwinan diorang sentiase di bwh redhaNya. insyaAllah Amin..:) jom share jom gambar2 kawen tomok..cantik sgt Ayu. kire sesuai la ngan tomok.
 Sesungguhnye kauh Hawa di cipta untuk kaum Adam, dan kaum Adam di cipta untuk kaum Hawa..:)


** Tomok & Ayu **


** cantik kan?? **


** semoga kekal hingge ke akhir ahyat  **


 ** so sweeeettt **


** nice purple:) **

** akad nikah **


**kad kawen Tomok&Ayu de notes lirik lagu BAGAIKAN BIDADARI.owh, sumpah sweettt...hehe. **


** mereka sgt9 comelll :D ! **
SELAMAT PENGANTIN BARU !!!! 
daaaa~

2 comments:

  1. aku dah agak akan keluar post ni, haha ;)

    ReplyDelete